Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη - iefimerida.gr

Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γουίνεθ Μοντγκόμερι είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που ζει στην Αυστραλία. Έχει «κοιμηθεί» με πάνω από δέκα χιλιάδες άντρες, για την ακρίβεια με 10.091 και πλέον αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.


Οταν ξεκίνησε την καριέρα της κέρδιζε 2.000 δολάρια την ημέρα. Στην καθημερινή της ζωή ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας και κανείς δεν μπορούσε να υποπτεθεί ότι ζούσε ως συνοδός πολυτελείας.
Στην πολύχρονη «καριέρα» της έβαλε στόχο να κοιμηθεί με 10.091 άνδρες και να κρατάει ένα ημερολόγιο με τις εμπειρίες της, το οποίο στη συνέχεια έγινε βιβλίο. «Η κοκαϊνη και η σαμπάνια είναι πολύ εθιστικές. Δεν κατάλαβα πώς πέρασα 12 χρόνια από τη ζωή μου» αναφέρει.
Η 36χρονη συνοδός πολυτελείας μίλησε την Mirror μετά τη δημοσίευση του βιβλίου της. Η ζωή της πήρε τα σκοτεινά μονοπάτια της βιομηχανίας του σεξ όταν ήταν 18 ετών. «Κοιμήθηκα με 10.000 άνδρες και το 90% από αυτούς ήταν παντρεμένοι» δήλωσε.
Σήμερα η Μοντγκόμερι έχει εγκαταλείψει την καριέρα της και μετά από εκπαίδευση εργάζεται ως ιδιωτική πιλότος.
Στο βιβλίο της εκτός από τις άφθονες ερωτικές της εμπειρίες, περιγράφει και τις 80 προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί. «Ήταν πιο εύκολο για μένα να αποφεύγω τις σχέσεις όταν ήμουν στη δουλειά. Αυτά τα δυο δεν ταιριάζουν», αναφέρει και πλέον-αφού άφησε αυτό το κεφάλαιο πίσω της-αναζητά τον ένα και μοναδικό.

Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη | iefimerida.gr 0
Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη | iefimerida.gr 1
Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη | iefimerida.gr 2
Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη | iefimerida.gr 3
Μετά από 10.000 άντρες, τώρα ψάχνω την αγάπη | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκουίνεθ Μοντγκόμερι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ