O Κλούνεϊ... λόρδος στον Πύργο του Downton [βίντεο & εικόνα] - iefimerida.gr

O Κλούνεϊ... λόρδος στον Πύργο του Downton [βίντεο & εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Πύργο του Downton βρέθηκε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ σε έναν ρόλο που δεν θυμίζει σε τίποτα κανέναν από αυτούς που έχει ενσαρκώσει μέχρι σήμερα.

Ο 53χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο σετ της επιτυχημένης βρετανικής σειράς «Downton Abbey» με look πραγματικού λόρδου, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής κίνησης «Text Santa», η οποία κάθε χρόνο βρίσκει έναν διάσημο να συμμετέχει σε μια διάσημη τηλεοπτική σειρά. Για παράδειγμα,πέρυσι είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Coronation Street» η Σέριλ Κρόου.

Φέτος, ο Κλούνεϊ υποδύεται έναν Αμερικανό φιλοξενούμενο της τηλεοπτικής οικογένειας Κρόουλι. Το επεισόδιο θα προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία στις 19 Δεκεμβρίου.

«Ηταν τρομερά γενναιόδωρος με το χρόνο του και το ταλέντο του. Ηταν υπέροχος. Γελάσαμε πολύ και σκόρπισε αρκετή μαγική σκόνη πάνω στη σειρά μας», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Χιου Μπόνβιλ και συμπρωταγωνιστής του Κλούνεϊ στην ταινία «Μνημείων Άνδρες».

O Κλούνεϊ... λόρδος στον Πύργο του Downton [βίντεο & εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ