Αντώνης Ρέμος: Το ΣΔΟΕ με έχει στοχοποιήσει -Φοβάμαι μη γίνω η εμμονή τους - iefimerida.gr

Αντώνης Ρέμος: Το ΣΔΟΕ με έχει στοχοποιήσει -Φοβάμαι μη γίνω η εμμονή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του κυκλοφόρησε αρκετές φορές στα γραφεία του ΣΔΟΕ. Η συναυλία, δε, που έκανε από κοινού με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο προκάλεσε, καθώς μέσα σε ένα βράδυ διακινήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ, σε μια περίοδο που η Ελλάδα βιώνει έντονα τα σημάδια της κρίσης.

Για όλα αυτά πήρε θέση ο Αντώνης Ρέμος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την επικείμενη συνεργασία του με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Φανερά ενοχλημένος για τις... σχέσεις που έχει αναπτύξει εσχάτως με το ΣΔΟΕ, ο Αντώνης Ρέμος είπε:

«Οι καλλιτέχνες πάντα ήμασταν στο μάτι του κυκλώνα. Είμαι... στοχευμένος, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! Φοβάμαι μόνο μην ξεπεράσουν τα όρια και γίνω εμμονή! Τόσα χρόνια εμφανιζόμουν στη Μύκονο, που είναι ένα κοσμικό νησί και οι εμφανίσεις προκαλούσαν θόρυβο. Εγώ έχω να πω ότι χαίρομαι που υπάρχει η Μύκονος και είναι το brand name της Ελλάδας. Ας κοιτάξουν να γίνουν όμοιοι όλοι και όχι να κατηγορούν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο, αλλά και να γίνονται έλεγχοι, κάτι με το οποίο συμφώνησαν Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου.

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο τι έχει αλλάξει στη ζωή των Ελλήνων μετά το ξέσπασμα της κρίσης: «Όλοι ζήσαμε τη ζωή της φούσκας! Ζούσαμε τις ζωές των άλλων και της ψευδαίσθησης, αφού κάποιοι μας έβαλαν σε μία διαδικασία να αισθανόμαστε πλούσιοι. Η αλήθεια είναι ότι είδα να ξοδεύονται πολλά εκατομμύρια στα... πόδια μου, ενώ τώρα ο Ρέμος θα τους έρχεται πιο οικονομικός».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Ρέμος ΣΔΟΕ Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ