Κατερίνη: Δολοφόνησε την κοπέλα του με δύο μαχαιριές και έκρυψε το πτώμα κάτω από ένα πάπλωμα - iefimerida.gr

Κατερίνη: Δολοφόνησε την κοπέλα του με δύο μαχαιριές και έκρυψε το πτώμα κάτω από ένα πάπλωμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης υπόθεση ανθρωποκτονίας 30χρονης που έγινε το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2014, στην Κατερίνη Πιερίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 24ης Ιουνίου η κοπέλα βρισκόταν με τον 33χρονο φίλο της σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κατερίνη και μετά από διαπληκτισμό εκείνος τη δολοφόνησε μαχαιρώνοντάς την στην καρδιά δύο φορές. Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρχε στο έγκλημα και συνεργός.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 30 Ιουνίου είχε δηλωθεί από συγγενικό της πρόσωπο, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, η εξαφάνιση της 30χρονης, η οποία αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης.

Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως θόλωσε όταν η 30χρονη κοπέλα τού ζήτησε να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία δολοφονία Πιερία Κατερίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ