Αδωνις: Δεν μπορεί να ανοίξει η χριστουγεννιάτικη αγορά έτσι - Οι Σύριοι απωθούν τον κόσμο - iefimerida.gr

Αδωνις: Δεν μπορεί να ανοίξει η χριστουγεννιάτικη αγορά έτσι - Οι Σύριοι απωθούν τον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ζήτημα των Σύριων προσφύγων που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα.Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε «Συμμεριζόμαστε το δράμα των ανθρώπων από τη Συρία, που ζητούν πολιτικό άσυλο, που είναι πρόσφυγες, που ό,τι άλλο είναι, καμία αντίρρηση να βρεθεί λύση».

Στη συνέχεια σημείωσε «Δεν μπορεί να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αθήνα με την πλατεία Συντάγματος, την καρδιά της τουριστικής κίνησης των καταστημάτων, με την εικόνα που έχει τις τελευταίες μέρες».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η εικόνα των μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν απεργία πείνας για 8η μέρα ζητώντας να προωθηθούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε., «απωθεί τον κόσμο» γιατί «η πλατεία Συντάγματος είναι καρδιά της χριστουγεννιάτικης αγοράς».

«Θεωρώ ότι εντός των επόμενων 24 ωρών θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει λύσει, με ανθρώπινο τρόπο, το θέμα. Δεν είναι μόνο τα δράματα των προσφύγων είναι και τα δράματα των ανθρώπων που έχουν μαγαζιά γύρω γύρω και θα πεινάσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ