Κομισιόν για τις διαπραγματεύσεις: Προσέγγιση απόψεων μετά το Παρίσι -Το θέμα θα συζητηθεί στο Eurogroup - iefimerida.gr

Κομισιόν για τις διαπραγματεύσεις: Προσέγγιση απόψεων μετά το Παρίσι -Το θέμα θα συζητηθεί στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικα συνεχίζονται μέχρι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο κ. Σχοινάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, αν και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της διαπραγμάτευσης, είπε πως μετά τη συνάντηση στο Παρίσι σημειώθηκε προσέγγιση απόψεων των δύο πλευρών. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το ελληνικό θέμα θα συζητηθεί στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου.

«Μετά τις πρόσφατες συζητήσεις στο Παρίσι, υπήρξε προσέγγιση απόψεων. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου», δήλωσε ο κ. Σχοινάς, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις προ ολίγων ημερών δηλώσεις του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ