Ραγκούσης: Ο πρόταση Παπανδρέου είναι η μόνη λύση για τη χώρα - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Ο πρόταση Παπανδρέου είναι η μόνη λύση για τη χώρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόταση του Γιώργος Παπανδρέου είναι η μόνη λύση για τα προβλήματα της χώρας, υποστήριξε τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά: «Η σημερινή ηγεσία της κυβέρνησης, δηλαδή Σαμαράς και Βενιζέλος, οδήγησε τη χώρα σε μια επικίνδυνη αποτυχία».

Τόνισε πως «από το 2012 ήταν προγραμματισμένο η χώρα να βγει από τα μνημόνια», σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι τη χώρα δεν βγάζει από τα μνημόνια ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Ραγκούσης υπογράμμισε την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και να γίνει μια κυβέρνηση ειδικής αποστολής που θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια.

Σημείωσε πως η χώρα πηγαίνει χωρίς φρένο σε τοίχο, λέγοντας ότι «έχει παιχτεί ένα παιχνίδι άτιμου λαϊκισμού στην πλάτη του ελληνικού λαού». Υποστήριξε πως «η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου είναι η μόνη λύση που μπορεί να σκεφτεί κανείς ώστε να επιλυθούν προβλήματα που δεν αφορούν μόνο το ΠΑΣΟΚ», ενώ σημείωσε πως δεν ξέρει εάν ο πρώην πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

Είπε πως το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μικρά ποσοστά τις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας πως εάν φτάσουμε σε εκλογές και επιβεβαιωθούν οι μετρήσεις, θα είναι μια τραγωδία όχι μόνο για την παράταξη αλλά ευρύτερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ