«Απάντησε» με τέσσερα στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

«Απάντησε» με τέσσερα στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Τσόρι να πρωταγωνιστεί οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν χωρίς απώλειες από το νησί των Φαιάκων και στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 4-0 την Κέρκυρα μετά την ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Σηκώνει κουβέντα» η απόφαση του ρέφερι για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα χάρη σε εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Μπενίτες, που δεν δυσκολεύτηκε να την τελειώσει ο Φουστέρ στο 19' και έκτοτε ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος.

Ο Τσόρι ευστόχησε από την άσπρη βούλα (λανθασμένη υπόδειξη από τον Δημητρόπουλο) στο 49', με τον Αργεντινό να γράφει και το τελικό 4-0 στο 85' με υπέροχη προσωπική ενέργεια. Ενδιάμεσα ο Ελαμπντελαουϊ στο 58' σκόραρε έπειτα από εξαιρετική μεταβίβαση του Φορτούνη.

Κέρκυρα: Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Καρδόσο (67' Ομπράντοβιτς), Ανδρεόπουλος, Ρόχας, Κόντος, Χαβίτο (74' Σάντσεθ), Μαρκόβσκι (68' Γεωργακόπουλος)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (64' Σιόβας), Αυλωνίτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι (46' Ντομίνγκες), Φουστέρ, Ντοσεβί (46' Φορτούνης), Μπενίτες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κέρκυρα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ