Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γυναίκες θα ήθελαν να είναι σαν αυτές. Οι άνδρες με αυτές. Και εκείνες θα προτιμούσαν έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής. Είναι όμως οι «άγγελοι» της Victoria's Secret και πρέπει να είναι αψεγάδιαστες ενόψει του σόου της εταιρείας. Για αυτό και τον τελευταίο καιρό έχουν μετατραπεί σε στρατιωτάκια.

Τα 40 μοντέλα που θα πάρουν μέρος στην επίδειξη που πάντα συζητιέται για καιρό, την ερχόμενη Τρίτη, έχουν μπει σε αυστηρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει δίαιτα, γυμναστική και αρκετές ώρες ύπνου. Σύμφωνα με τη Sun, οι «άγγελοι» ακολουθούν ειδικό μενού, στο ξενοδοχείο που μένουν, με τα πιάτα τους να είναι αυστηρά κάτω των 500 θερμίδων.

Δεν αρκεί όμως αυτό. Ετσι, το γυμναστήριο στο ξενοδοχείο είναι ανοιχτό επί σχεδόν 24ωρου βάσεως, καθώς τα κορίτσια πρέπει να τονώσουν τις καμπύλες τους πριν φορέσουν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της Victoria's Secret.

Οσο για τις υπόλοιπες ώρες, τα μοντέλα πρέπει να είναι... άγγελοι, αφού απαγορεύονται τα ξενύχτια και το αργότερο έως τις 2 π.μ. πρέπει να έχουν πέσει στο κρεβάτι τους. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, Εντ Ράζεκ, αντιμετωπίζει τα μοντέλα σαν αθλήτριες και είναι εκείνος που έχει επιβάλει τους αυστηρούς κανόνες πριν από τον... αγώνα. Μάλιστα, όποια παραβεί τους όρους του, καλείται να πληρώσει πρόστιμο!

Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Τι τραβάνε οι «άγγελοι» της Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 5











Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις σόου Victoria's Secret μοντέλα δίαιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ