Τα ζώδια της Κυριακής 30 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 30 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει για σας τους Κριούς, με ταξίδια, με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ακόμη και με απρόσμενες έρωτες, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Απριλίου. Απρόσμενα γεγονότα ενδεχομένως να αλλάξουν την διάθεσή σας αλλά και την πορεία της ζωής σας αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-4 Απριλίου Βέβαια, εσείς οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο και πρόκειται να ταξιδέψετε, ή να συζητήσετε για ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία, καλό θα είναι να προσέχετε το Σάββατο και την Κυριακή. Για σας που έχετε γεννηθεί από 15 Απριλίου και μετά η πίεση δεν λείπει, ενώ με τα πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα υπάρξει ένταση. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να περιμένετε κάτι απρόσμενο να συμβεί αυτές τις ημέρες, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη μιλά για νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή αλλά και στα οικονομικά σας ζητήματα. Όμως, με τα οικονομικά σας, αν πρόκειται να κάνετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, ειδικά το Σάββατο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να αποφύγετε λαθεμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι οι πλανήτες απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνουν εσάς τους Διδύμους πιο κοντά στον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας, το Σάββατο και την Κυριακή, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο, θα πρέπει να προσέχετε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας τομέα. Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε κάποιες κοινωνικές εκπλήξεις, ενώ ειδικά την Κυριακή μπορείτε να δείτε φίλους. Γενικότερα, αυτή είναι μια περίοδος στην διάρκεια της οποίας μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουνίου. Τις ευκαιρίες αυτές καλό είναι να τις δείτε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, καθώς μετά ο Δίας γίνεται ανάδρομος και θα επανέλθει σε ορθή φορά πάλι τον Απρίλιο. Την Παρασκευή μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για ένα ταξίδι ή μια συμφωνία, αν και κάποιες εντάσεις δεν θα λείψουν.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους η ωραία θέση της Σελήνης στους Ιχθύς (το Σάββατο και την Κυριακή) σας γεμίζει έμπνευση και οραματισμό, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Όμως, γενικότερα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την δουλειά ή την υγεία σας, καθώς μπορεί σε αυτούς τους τομείς να γίνει κάποιο λάθος, το οποίο θα πρέπει να προσέξετε. Αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες οι οποίες έχουν και οικονομικό χαρακτήρα, θα πρέπει να προσέξετε τα ψιλά γράμματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 18 Ιουλίου αποφύγετε τις εντάσεις.

Λέων
Ο συνωστισμός πλανητών στον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευχάριστος για σας τους Λέοντες, καθώς σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά, την χαρά, την διασκέδαση και τον έρωτα! Όμως, προσοχή, αν όλα αυτά αναμιχθούν το Σαββατοκύριακο με τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να σας φορτίσουν. Ενδεχομένως να ακολουθήσετε έναν λαθεμένο δρόμο. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας. Στον τομέα της δουλειάς ή της υγείας σας θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25-27 Σεπτεμβρίου, μπορεί να γίνουν κάποια λάθη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας μπορούν τώρα να διορθωθούν, ενώ έρχεστε πολύ κοντά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας εκνευρίζει, θα πρέπει όμως να ακούσετε και τις απόψεις του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς υπάρχει μια ευχάριστη νότα αυτές τις ημέρες, με μετακινήσεις, με συζητήσεις και με σημαντικές επαφές. Σε θέματα που έχουν σχέση με ένα ταξίδι, ή με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μπορεί τώρα να γίνει ένα λάθος. Ωστόσο, οι οικογενειακές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν τελειώνουν και επηρεάζουν μόνο σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 19-20 Οκτωβρίου. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας θέματα είναι αυτά που απασχολούν άμεσα εσάς τους Σκορπιούς, ενώ θα καλό είναι να προσέχετε, γιατί δεν πρέπει να αναμίξετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σας έρθουν κάποια χρήματα, αλλά μπορεί να κάνετε και λαθεμένες επιλογές. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή όμως ένα οικογενειακό θέμα φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες μπορεί αυτή να είναι μια πιο χαρούμενη περίοδος, με τρεις πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις και τις λαθεμένες εκτιμήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25-27 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε το υγρό στοιχείο. Περιορίστε επίσης τα έξοδα. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Δεκεμβρίου θα έχετε απρόσμενες και σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες σας δίνουν χαρά αλλά και ευκαιρίες. Το Σαββατοκύριακο το σπίτι σάς καλεί να ασχοληθείτε μαζί του, όπως και οι άνθρωποι της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται για σας τους Αιγόκερους αυτό τον καιρό, καθώς μπορεί να γίνουν κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρυθμίστε τώρα ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα, καθώς αργότερα μπορεί να είναι αργά.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η κοινωνική σας ζωή, οι φίλοι, η συλλογική δουλειά ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ωστόσο, αυτό που σας φορτίζει αυτό το διάστημα είναι ένα οικονομικό θέμα. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε να κάνετε μαζί τους μια συζήτηση, η οποία θα είναι εποικοδομητική.

Ιχθείς
Ιχθύες μου των πρώτων ημερών, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το Σάββατο και την Κυριακή, μήπως κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Γενικότερα, υπάρχει κίνδυνος λαθών ή εξαπατήσεων, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τις επαφές σας με το υγρό στοιχείο. Οι φίλοι σας όμως σας αγαπούν. Θα δεχθείτε προσκλήσεις, οι οποίες αλλάζουν την διάθεσή σας, και σας βοηθούν να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Επίσης, το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη, από το δικό σας ζώδιο, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ