Aυτό είναι το νέο ΔΣ του ΕΜΣΤ –Τα νέα πρόσωπα, οι παλιοί και ποιος αναβαθμίστηκε - iefimerida.gr

Aυτό είναι το νέο ΔΣ του ΕΜΣΤ –Τα νέα πρόσωπα, οι παλιοί και ποιος αναβαθμίστηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το όνομα του νεκρού της Αμφίπολης να μην το μάθαμε μετά από πέντε και πλέον ώρες στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού σήμερα Σάββατο, όμως μάθαμε τα ονόματα του νέου ΔΣ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.


Είναι επίσημο και οριστικό ότι αυτή θα είναι η σύνθεση, αφού τα ονόματα δημοσιεύθηκαν ήδη χθες στο ΦΕΚ. Το όνομα της διευθύντριας Κατερίνας Κοσκινά θα δημοσιευθεί σε επόμενο ΦΕΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί πρώτα η απαιτούμενη γραφειοκρατική διαδικασία (καθώς η κα Κοσκινά έλειπε ως χθες στο εξωτερικό για να γίνουν τα δέοντα) όμως δεν αποκλείεται η ανακοίνωση να γίνει τη Δευτέρα, πριν την έκδοση του ΦΕΚ.


Ετσι, πρόεδρος του ΕΜΣΤ αναλαμβάνει ένας αρχιτέκτονας μηχανικός, ο Γιώργος Παπαναστασίου ενώ στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο αντιπρύτανης της ΑΣΚΤ Αντώνης Αντωνόπουλος, ο οποίος ήταν μέλος και στο προηγούμενο ΔΣ, του οποίου οι παραιτήσεις ζητήθηκαν προ μηνός από τον υπουργό Πολιτισμού.
Στα μέλη εντοπίζουμε και πάλι ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Εικαστικών τεχνών τον γλύπτη Μιχάλη Παπαδάκη, αλλά και την νομικό Βικτωρία Ευθυμιάδου. Προστίθενται στα μέλη ο οικονομολόγος Ιωάννης Κυνηγόπουλος, ο δικηγόρος Γιώργος Ξηρουχάκης, η ιστορικός τέχνης Ανθεια Κώτση, η ιστορικός τέχνης Ευθυμία Αννα Στρούζα και η ιστορικός τέχνης Ολγα Μεντζαφού Πολύζου.

Aυτό είναι το νέο ΔΣ του ΕΜΣΤ –Τα νέα πρόσωπα, οι παλιοί και ποιος αναβαθμίστηκε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ