Χαμός με Ξουλίδου-Σούκουρα για τη δωροδοκία: Θα σε υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες - iefimerida.gr

Χαμός με Ξουλίδου-Σούκουρα για τη δωροδοκία: Θα σε υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν η Σταυρούλα Ξουλίδου, με τον Γιώργο Σούκουρα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει με 3 εκατομμύρια ευρώ τη βουλευτή των ΑΝΕΛ για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε μία έντονη κοινή παρουσία τους στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Σούκουρας υποστήριξε ότι πήγε στο γραφείο της κ. Ξουλίδου για το θέμα των συντάξεων, συμπληρώνοντας πως «Ο,τι έγινε εκεί μέσα είναι προσωπικές μου απόψεις και δικές της». Η βουλευτής όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε συνάντηση με τον κ. Σούκουρα.

«Ξεκίνησε μια φιλική προσέγγιση στο facebook από τον Οκτώβριο του 2013. Μου έγραφε, αλλά δεν του απαντούσα. Περισσότερες από 30 φορές, υπήρχαν διάλογοι». Μάλιστα, η κ. Ξουλίδου διερωτήθηκε «Τι σχέση έχω με τις συντάξεις; Τι γνώριζα; Ποτέ δεν συζητήσαμε για το συνταξιοδοτικό. Δεν έχω συναντηθεί με τον κύριο».

Μάλιστα, η βουλευτής πρόσθεσε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Σούκουρα, εκείνος της ανέφερε «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Εχω μιλήσει για σένα. Θα σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες και έχουμε και καλή δικαιολογία για να φύγεις».

Ο κ. Σούκουρας επέμεινε ότι έχουν συναντηθεί στο γραφείο της, με τη βουλευτή να απαντά πως έχει ζητήσει από τον φρούραρχο της βουλής τη λίστα των επισκεπτών για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι έχει επισκεφθεί εκείνος το γραφείο της και πότε.

Λάδι στη «φωτιά» έριξε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που ήταν στο στούντιο, ο οποίος ανέφερε: «Ή η κ. Ξουλίδου θεωρεί την υπόθεση Σούκουρα αρκετά σοβαρή για να την καταγγείλει στα κανάλια και να πάει στον εισαγγελέα, οπότε προφανώς θεωρεί ότι ο κ. Μελάς τα πήρε. Ή θεωρεί ότι αποκλείεται να τα πήρε και ότι ο κ. Σούκουρας λέει ανοησίες, αλλά πρέπει να μας απαντήσει γιατί ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία».

Στην τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη, η κ. Ξουλίδου απάντησε ότι «δεν θα κρίνω εγώ αν είναι σοβαρός ο κ. Σούκουρας, αν είναι σοβαρή η υπόθεση θα το κρίνει η δικαιοσύνη», ενώ όταν δήλωσε ότι «σέβομαι το συνάδελφο κ. Μελά», ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε «τον κάνατε ρόμπα όμως στο πανελλήνιο. Τόσο τον σέβεστε;», βάζοντας ξανά... φωτιά στη συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ