Ποτάμι: Η αφέλεια της κυβέρνησης οδηγεί σε ταπεινωτική αντιμετώπιση της χώρας - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η αφέλεια της κυβέρνησης οδηγεί σε ταπεινωτική αντιμετώπιση της χώρας

Ποτάμι: Η αφέλεια της κυβέρνησης οδηγεί σε ταπεινωτική αντιμετώπιση της χώρας (Nick Paleologos / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άτακτη υποχώρηση αντί για συνετή διαπραγμάτευση κάνει λόγο το Ποτάμι με ανακοίνωση του αναφορικά με τις εξελίξεις στις συνομιλίες με την τρόικα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:
«Άτακτη υποχώρηση αντί της έγκαιρης και συνετής διαπραγμάτευσης. Εκεί έχει οδηγηθεί η κυβέρνηση σαν συνέπεια των αφελών μονομερών επιλογών της τους τελευταίους μήνες. Το αποτέλεσμα είναι η ταπεινωτική αντιμετώπιση της χώρας από πιστωτές και εταίρους και η επιδείνωση του πολιτικού κλίματος και των άμεσων προοπτικών της οικονομίας. Σε αυτό το δυσμενές κλίμα συμβάλλει και η νοσηρή επανεμφάνιση των “καταγγελιών του κουμπαρά” που διασύρουν τη χώρα διεθνώς. Ας συναισθανθούν επιτέλους, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, το μέγεθος των ευθυνών τους και το συμφέρον της χώρας ανταποκρινόμενοι στη πρόταση του Ποταμιού για μια ελάχιστη συνεννόηση και συντεταγμένη πορεία προς εκλογές μετά την προεδρική εκλογή. Ας βάλουμε ένα τέλος στα κομματικά παιχνίδια με όμηρο τη χώρα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ