Απίστευτη ομολογία: «Μαχαίρωσα άλλον, όχι τον Ίβκοβιτς» - iefimerida.gr

Απίστευτη ομολογία: «Μαχαίρωσα άλλον, όχι τον Ίβκοβιτς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές ο 53χρονος Κάντρι Ακτάς (πατέρας ενός παιδιού) είναι ο δολοφόνος του Μάρκο Ίβκοβιτς πριν μία εβδομάδα στην Τουρκία στον αγώνα Γαλατασαράι-Ερυθρός Αστέρας στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του Ίβκοβιτς παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στη συμπλοκή κι ότι μαχαίρωσε κάποιον Σέρβο στο πόδι όμως δεν είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Μάρκο. «Ξεκίνησε η συμπλοκή με τους Σέρβους κι επικράτησε πανικός! Έβγαλα το μαχαίρι που κουβαλούσα μαζί μου χωρίς να το συνειδητοποιήσω, σχεδόν αυθόρμητα. Ενστικτωδώς. Έχασα την ισορροπία μου κι εν συνεχεία κάποιος με κλώτσησε. Κάρφωσα το μαχαίρι στο πόδι του Σέρβου που με κλώτσησε. Θυμάμαι ότι αυτός που είχα απέναντί μου ήταν ξανθός και ψηλός. Δεν ήταν το παιδί που σκοτώθηκε! Δεν μαχαίρωσα το παιδί που δολοφονήθηκε! Σας το ξαναλέω. Κάρφωσα το μαχαίρι μου στο πόδι ενός άλλου ανθρώπου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι ένοχος!» εξήγησε ο Ακτάς, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίβκοβιτς οπαδός Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ