Βασιλόπουλος: «Υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Βασιλόπουλος: «Υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα αναφορικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έβαλε ο Δήμαρχος της περιοχής, Άρης Βασιλόπουλος με δηλώσεις του.

Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μιλώντας στην «Ελεύθερη ΕΡΤ» τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ αν δεν μπορεί να κάνει γήπεδο μόνο στην έκταση του οικόπεδου της, τότε υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις για άλλες εκτάσεις εντός Φιλαδέλφειας.

«Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον κ. Μελισσανίδη», τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος συμπληρώνοντας: «Είμαστε ανοικτοί να συναντηθούμε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ, είτε με την Ερασιτεχνική που είναι και η κύρια του οικοπέδου, είτε την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη για αυτό το θέμα. Είμαστε θετικοί στην επιστροφή του γηπέδου της ΑΕΚ. Απλώς από την αρχή έχουμε θέσει κάποιους όρους. Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ, στο χώρο που της ανήκει… Αυτό πρέπει να γίνει όμως στο οικόπεδο της με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της…»

Για το θέμα της αντιπαράθεσης με την ΑΕΚ ο κ. Βασιλόπουλος είπε: «Η εικόνα που βγαίνει στα media είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένη. Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υφαρπάζει έξι στρέμματα και κατά την εκτίμηση μας συνδέεται και με διάφορα άλλα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη έκταση γύρω από το γήπεδο την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά… Οι δυο μελετητές οι οποίοι προσκόμισαν για λογαριασμό της «Δικέφαλος ΑΕ» τη μελέτη, δεν έχουν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα της υψομετρικής μελέτης. Τους επιστρέψαμε το φάκελο πίσω για αυτό το λόγο πριν από ένα μήνα και δεν έχουν καταθέσει από τότε αυτά που τους ζητήσαμε, τα απαιτούμενα δηλαδή στοιχεία που είχε ζητήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να προχωρήσει… Υπάρχουν διαρροές στον τύπο ότι ο κακός Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εδώ είμαστε και περιμένουμε…»
«Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δεν μπορέσει η ΑΕΚ εντός του οικοπέδου της να φτιάξει ένα πραγματικά μεγάλο γήπεδο όπως η ίδια θέλει. Είχαν προταθεί και παλιότερα κάποιες εκτάσεις όπως είναι εκείνη στην πρώην Renault όπου στεγάζονται σήμερα κάποια σχολεία…»

Για τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη σχολίασε «Θέλουμε δηλαδή ισονομία απέναντι στην παρανομία; Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν άλλη λογική, δε νομίζω να σκέφτονται έτσι… Νομίζω πως με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσα ποτέ να εκλεγώ Δήμαρχος στον Πειραιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δήμαρχος νεας φιλαδελφειας γήπεδο αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ