Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά - iefimerida.gr

Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90.

Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του.

Εκείνη την εποχή και οι δύο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν. Ωστόσο, επέλεξαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι, οι οποίοι κάθε φορά που συναντιούνται έχουν πολλά να πουν.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στο «Φως» με φιλική της παρέα και ο Άγγελος Διονυσίου συνοδευόμενος από την τρίτη σύζυγό του. Όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου, χάρηκαν και έσπευσαν να πουν τα νέα τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το μικρόφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του μπροστά από το τραπέζι που καθόταν η Ρούλα Κορομηλά και ο φωτογραφικός φακός του You τους απαθανάτισε.

Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά  | iefimerida.gr 0
Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά  | iefimerida.gr 1

H αθώα εποχή της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο:

Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά  | iefimerida.gr 2
Ο άγνωστος έρωτας της Κορομηλά  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούλα Κορομηλά άγνωστος έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ