Αφέθηκε ελεύθερος ο Γαβαλάς -«Θα με ελεημονήσουν οι φίλοι μου για να πληρώσω τα χρέη» - iefimerida.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γαβαλάς -«Θα με ελεημονήσουν οι φίλοι μου για να πληρώσω τα χρέη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την έβδομη σύλληψή του για οφειλές προς το Δημόσιο, ο Λάκης Γαβαλάς.

Η σύλληψή του έγινε στο Κολωνάκι έξω από το κατάστημά του, από τους άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων και αφορά σε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης πέντε ετών για οφειλές προς το Δημόσιο.

Η ποινή ήταν εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα (40 με τις προσαυξήσεις), έτσι το ποσό φτάνει τις 70.000 ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι σε πλήρη οικονομική ακαδημία να το πληρώσει εφάπαξ κι έτσι, το σώμα έκανε δεκτό το αίτημά του για ρύθμιση σε δόσεις.

Τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν σε διάστημα τριών ετών σε 36 ισόποσες δόσεις, αρχής γενομένης από τις 15 Ιανουαρίου 2015. Σε περίπτωση δε που δεν ανταποκριθεί σε μια δόση θα εκτίσει την ποινή.

«Λόγω της κρίσης βρέθηκα το 2010 σε αδιέξοδο. Ζητήσαμε βοήθεια από τις τράπεζες δεν την έδωσαν, ενώ τον τελευταίο καιρό διασύρομαι καθημερινά. Ποιος με αυτόν τον διασυρμό θα σκεφτεί σοβαρά για μένα; Εγώ δουλεύω σε ένα κανάλι, προσπαθώ να ζήσω, τι άλλο να κάνω; Δώστε μου τη δυνατότητα να βρω την ηρεμία μου , να φέρω χρήματα στη χώρα μου. Μου έχουν κατάσχει ακόμα και τον μισθό που παίρνω από τον ΑΝΤ1 για τη συνεργασία μου. Είναι σαν να μου λένε "πήγαινε στη φυλακή"», φέρεται να δήλωσε στο δικαστήριο ο Λάκης Γαβαλάς.

Οσο για το πώς τελικά θα καταφέρει να είναι συνεπείς με τις δόσεις του, απάντησε: «Θα με ελεημονήσουν οι φίλοι μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ