Παγκόσμιο ρεκόρ από εμπορικό κέντρο: Στολίστηκε με 1.200.00 λαμπάκια - iefimerida.gr

Παγκόσμιο ρεκόρ από εμπορικό κέντρο: Στολίστηκε με 1.200.00 λαμπάκια

Παγκόσμιο ρεκόρ από εμπορικό κέντρο: Στολίστηκε με 1.200.00 λαμπάκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέο παγκόσμιο ρεκόρ πέτυχε ένας Αυστραλός δικηγόρος, ο οποίος τοποθέτησε περίπου 1.200.000 χριστουγεννιάτικα φώτα σε εμπορικό κέντρο στην Καμπέρα.

Το Guinness World Records επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι τα αμέτρητα φωτάκια έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ο δικηγόρος Ντέιβιντ Ρίτσαρντς είχε ως στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για φιλανθρωπίες για το SIDS και το ACT Kids.

Τα φώτα τοποθετήθηκαν με τη βοήθεια εθελοντών και τροφοδοτήθηκαν δωρεάν από μια τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρίτσαρντς είχε πετύχει νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες και πριν από έναν χρόνο για τα περισσότερα φωτάκια τοποθετημένα σε κατοικία, φωταγωγώντας το σπίτι του με 502.165 λαμπιόνια.

Το light show στο εμπορικό κέντρο θα είναι ανοικτό για το κοινό δωρεάν από την Παρασκευή μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ