«Αυγή»: Η Eurobank διέρρευσε το email του επενδυτή και συμβούλου του fund Capital - iefimerida.gr

«Αυγή»: Η Eurobank διέρρευσε το email του επενδυτή και συμβούλου του fund Capital

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφημερίδα «Αυγή»... κάρφωσε τη Eurobank για τη διαρροή του email επενδυτή και συμβούλου της Capital που μιλούσε για χάος που θα επικρατήσει στην Ελλάδα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόσει τα όσα είπαν στο Λονδίνο οι κ.κ. Σταθάκης και Μηλιός.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το ενημερωτικό email εστάλη στα υψηλότατα κλιμάκια της Eurobank, για να διοχετευτεί στη συνέχεια από εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Από εκεί, η αποστολή σε λίγα -επιλεκτικώς- μέσα ενημέρωσης ήταν απλώς θέμα χρόνου».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Mega, κατηγόρησε μάλιστα τους ίδιους «τραπεζικούς κύκλους» ότι λειτούργησαν εξυπηρετώντας ανάγκες της ΝΔ.

«...Ηταν ένα mail το οποίο ήταν κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της Ν.Δ. και με συνεννόηση με εγχώριους τραπεζικούς κύκλους. Κάνετε ρεπορτάζ, το γνωρίζετε. Να πάμε και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγορές λειτουργούν με βάση το βραχυπρόθεσμο κέρδος τους και το κέρδος των επενδυτών. Δεν είναι ούτε κυβέρνηση, ούτε -πολύ περισσότερο- κυβέρνηση της Αριστεράς. Άλλοι κατέγραψαν με έναν ουδέτερο τρόπο το πρόγραμμα, άλλοι έδειξαν επιφυλακτικότητα, άλλοι ήταν πιο επιεικείς στις κρίσεις τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγή Eurobank mail επενδυτής fund Capital
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ