Οι Black Keys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Οι Black Keys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ακούσαμε και τους λατρέψαμε, τους είδαμε στο Λος Αντζελες να σαρώνουν τα Grammy για το τραγούδι τους «Lonely Boy». Tώρα θα τους δούμε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο TerraVibe Park της Μαλακάσας.

Στις 30 Μαΐου 2015 το επιτυχημένο ντουέτο των Αμερικανών Black Keys, ο Νταν Αουερμπαχ (κιθάρα φωνή) και ο Πάτρικ Γκάρνεϊ (ντραμς), έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό στον εορτασμό των εικοστών γενεθλίων του Rockwave Festival.

Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινά στις αρχές του 2000, όταν οι δύο συμμαθητές αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα με μπλουζ επιρροές και γκαράζ ροκ αισθητική σε συνδυασμό με την αγάπη τους για την indie rock.

Τα άλμπουμ τους «Rubber Factory» και «Thickfreakness» αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς και μετέτρεψαν τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο electric blues συγκρότημα παγκοσμίως.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Black Keys στο Rockwave Festival ξεκινά την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, ενώ το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από:

Αθήνα
Ticket House (Πανεπιστημίου 42)
Reload Stores (Πανεπιστημίου 54)
Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22)

Θεσσαλονίκη
Musicland (Μητροπόλεως 102)
Rover Bar (Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα)
αλλά και ηλεκτρονικά από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

Τα πρώτα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 36 ευρώ, ενώ μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ