Επένδυση 25 εκατομμυρίων από την Philipp Morris στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Επένδυση 25 εκατομμυρίων από την Philipp Morris στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μεγάλη επένδυση στη Ελλάδα κάνει η γνωστή καπνοβιομηχανία Philipp Morris στην Ελλάδα που θα μετατρέψει το εργοστάσιο του Παπαστράτου σε εξαγωγικό κέντρο.

Η ανακοίνωση της επένδυσης έγινε μετά από συνάντηση του προέδρου της εταιρείς Παπαστράτος ΑΒΕΣ κ. Νικήτα Θεοφιλόπουλου και του αντιπροέδροου της Philipp Morris Μάσιμο Αντολίνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαταστήσει επτά νέες μονάδες παραγωγής και μία νέα υπερσύγχρονη ομάδα επεξεργασίας καπνού. Για αυτό το λόγο θα προβεί και σε εργασίες επέκτασης στο εργοστάσιο.

Με αυτόν τον τρόπο θα διπλασιαστεί ο όγκος παραγωγής του εργοστασίου και η πρόσθετη παραγωγή θα εξαχθεί σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποιων η Γαλλία, η Ελβετία , το Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη.

Η επένδυση θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2015 και όπως τόνισε ο κ. Θεοφιλόπουλος :«Με τη νέα μας επένδυση δίνουμε εξαγωγικό προσανατολισμό στο εργοστάσιό μας, καθιστώντας το ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας και δημιουργώντας ταυτόχρονα μικρό αριθμό νέων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπαστράτος επένδυση εξαγωγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ