Μελάς: Δεν δεσμεύομαι από τους ΑΝΕΛ -Θα ψηφίσω κατά συνείδηση για Πρόεδρο - iefimerida.gr

Μελάς: Δεν δεσμεύομαι από τους ΑΝΕΛ -Θα ψηφίσω κατά συνείδηση για Πρόεδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να ψηφίσει κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πως δεν δεσμεύεται από τις αποφάσεις του κόμματος στο οποίο ανήκει επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς.

Ο κ. Μελάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τόνισε ότι το Σύνταγμα ορίζει πως οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και πως είναι «απαράδεκτη έκφραση» τα περί πολιτικού αποκεφαλισμού σε όποιον ψηφίσει Πρόεδρο. «Δεν δεσμεύομαι από τις αποφάσεις του κόμματος. Εγώ θα αποφασίσω. Το Σύνταγμα λέει ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση. Εγώ, λοιπόν, έχω αποφασίσει να ψηφίσω κατά συνείδηση ό,τι είναι το καλύτερο», είπε ο κ. Μελάς.

Οσο για τις φήμες περί προσχώρησής του στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε «πως οι αρχές και οι αξίες της Νέας Δημοκρατίας είναι μέσα μου περισσότερο από τον καθένα. Άλλο αυτό και άλλο τα μνημόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ