Αυτός είναι ο Γιώργος Σούκουρας που προσπάθησε (;) να δωροδοκήσει βουλευτή με 3 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Γιώργος Σούκουρας που προσπάθησε (;) να δωροδοκήσει βουλευτή με 3 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άνθρακας» αποδεικνύεται ο «κουμπαράς» του Γιώργου Σούκουρα, του βορειοηπειρώτη ανασφάλιστου συγγραφέα ιστορικών βιβλίων, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου όπως η ίδια ισχυρίστηκε, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρας με μπαράζ τηλεοπτικών του εμφανίσεων αποποιήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και ότι κανείς δεν του υπέδειξε να πει κάτι εναντίον του Π. Μελά. Είπε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις και διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας πως έκανε λάθος στα σημεία στίξης.

Στην ουσία πρόκειται για έναν βορειοπειρώτη συγγραφέα ιστορικών βιβλίων όπως ο ίδιος συστήνεται ο οποίος κατάφερε μέσω της συνομιλίας του στο facebook με την κ. Ξουλίδου να... τινάξει στον αέρα τη διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Παράλληλα ο κ. Σούκουρας ισχυρίζεται ότι είναι ανασφάλιστος («δεν έχω ούτε σύνταξη ούτε ασφάλεια»), ενώ είπε ακόμη ότι «αν είχα λεφτά από τη ΝΔ, στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

Ο κ. Σούκουρας παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο Mega ότι έχει μιλήσει με την κ. Ξουλίδου, αλλά υποστήριξε ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις και «ποτέ δεν αναφέρθηκε σε χρήματα».

«Όταν συνομιλούσαμε με την κ. Ξουλίδου, είχαμε μιλήσει και λέγαμε ότι η ΕΕ δεν θα αφήσει να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα γιατί θα προσεγγίσουν με διάφορους τρόπους βουλευτές για να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όταν ο Μελάς ψήφισε ανάποδα, της είπα "είδες που σου τα έλεγα;". Δεν νομίζω ότι τη ρώτησα εάν τα 'πιασε».

«Δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ. Ως επιτροπή συνταξιούχων Βορείου Ηπείρου μιλήσαμε για τις συντάξεις, στα γραφεία του ΟΓΑ. Όπως πήγα στα γραφεία του ΟΓΑ, πήγα και στο γραφείο του Νότη Μηταράκη. Εχω πάει στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον Ντινόπουλο και έχω πάει και στο γραφείο της κ. Ξουλίδου για τα βιβλιάρια υγείας και τις συντάξεις των Βοερειοηπειρωτών», είπε ο Γιώργος Σούκουρας.

Ο Γιώργος Σούκουρας ζήτησε συγγνώμη από τον Παναγιώτη Μελά για τα όσα έγραψε στη συνομιλία του με την Στ. Ξουλίδου. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελά για όσα έγραψα», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν είχε αποδείξεις αλλά εξέφραζε προσωπικές απόψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ