Στο νοσοκομείο ο Πελέ - Ανησυχία για την πορεία της υγείας του - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Πελέ - Ανησυχία για την πορεία της υγείας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο νοσηλευόταν από τις αρχές της εβδομάδας ο Πελέ ωστόσο έπειτα από απόφαση των γιατρών μετακινήθηκε τα ξημερώματα σε μια νέα νοσοκομειακή μονάδα, γεγονός που φούντωσε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 74χρονος Βραζιλιάνος νοσηλευόταν από τη Δευτέρα με λοίμωξη του αναπνευστικού και όταν οι γιατροί είδαν ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν στην φαρμακευτική αγωγή, αποφάσισαν τη μεταφορά του σε μια ειδική κλινική χωρίς ωστόσο να δώσουν νεότερες πληροφορίες. Λίγο αργότερα η νέα μονάδα, στην οποία βρίσκεται ο Πελέ εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία προσπάθησε να καθυσηχάσει τον κόσμο λέγοντας πως η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να παρέχουν στον Πελέ καλύτερη φροντίδα ωστόσο όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος, η ανησυχία μεγάλωσε όταν επί τρεις μέρες δεν υπήρξε κάποια βελτίωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πελέ νοσοκομείο βραζιλία λοίμωξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ