Η ΕΠΟ ενημέρωσε ήδη UEFA και FIFA για το προσχέδιο νέου αθλητικού νόμου - iefimerida.gr

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ήδη UEFA και FIFA για το προσχέδιο νέου αθλητικού νόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναδημοσίευση της συνέντευξης του Μισέλ Πλατινί χθες, στην οποία ο ισχυρός άνδρας του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου ξεκαθάριζε στις αρχές του Οκτωβρίου ότι υπάρχουν ξεκάθαρα όρια της Πολιτείας και της ΕΠΟ, ήταν μόνο η αρχή αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία φαίνεται πως έχει ήδη απευθυνθεί στην FIFA και την UEFA όσονα αφορά το προσχέδιο νέου αθλητικού νόμου.

Ο Γιώργος Σαρρής με επιστολή του προς τις Ενώσεις της χώρας ζητάει σύμπνοια προκειμένου να προστατευθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ενώ αναφέρει πως έχει ήδη ενημερώσει τις δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες παγκοσμίως, οι οποίες άμεσα θα επέμβουν με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Είναι πλέον σαφές ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτό «πόλεμο» με την ΕΠΟ να μην σταματά τις κινήσεις της εδώ αφού όπως αναφέρουν από το εσωτερικό της, θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μην χαθεί το αυτοδιοίκητο, κάτω από το οποίο λειτουργεί τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαρρής ΕΠΟ Γιάννης Ανδριανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ