Κορυφαίο στέλεχος της Cosco: Εμείς θα μείνουμε στην Ελλάδα, όποια και αν είναι η κυβέρνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Κορυφαίο στέλεχος της Cosco: Εμείς θα μείνουμε στην Ελλάδα, όποια και αν είναι η κυβέρνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι ανησυχίες των λογής επενδυτών (εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων) στο να ανοίξουν δουλειές με την Ελλάδα, η κινεζική Cosco ακολουθεί τον ανάποδο δρόμο. Ήρθε, έμεινε και δεν σκοπεύει να φύγει.

Η συνέντευξη του κορυφαίου στελέχους της εταιρείας, καπετάνιου Φου Τσενγκούι, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία για επενδύσεις ύψους 230 εκατ. ευρώ, είναι δηλωτική των προθέσεων της Cosco. Ο διευθύνων σύμβουλος της Cosco, μιλώντας στο Greek Reporter, σημειώνει πως οι Έλληνες είναι λαός που δουλεύει σκληρά και αξίζει κανείς να επενδύει σε μια τέτοια χώρα, ενώ σημείωσε πως ο Πειραιάς, από στρατηγικής πλευράς, είναι το πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου.

Σε ερώτηση τι θα κάνει η εταιρεία σε περίπτωση που η παρούσα κυβέρνηση αποχωρήσει και έρθει μια άλλη, ο κ. Φου Τσενγκούι απάντησε ευθαρσώς: «Εμείς έχουμε μάθει μέσω της δουλειάς να συνεργαζόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις. Όταν μιλάω με φίλους, συγγενείς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων, τους δίνω τη δική μου οπτική γύρω από την Ελλάδα. Και αυτό που τους λέω είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Εμείς στην Cosco δεν κοιτάζουμε ποια είναι η κυβέρνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσφέρουμε πολύ καλές υπηρεσίες στους πελάτες μας και αυτό θα παραμείνει το πιο σημαντικό για εμάς. Φυσικά χρειαζόμαστε τη συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις για να πάνε καλά οι δουλειές».

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν υπάρχει ανησυχία σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν μέσα στο 2015, νωρίτερα του προβλεπόμενου, αλλά και επ' αυτού το στέλεχος της Cosco δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται: «Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να επιλέγουν την κυβέρνηση που θέλουν. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς Cosco λιμάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ