«Προ των πυλών» η δεύτερη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ -Τετ α τετ Τσίπρα με τους Βουδούρη και Παραστατίδη - iefimerida.gr

«Προ των πυλών» η δεύτερη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ -Τετ α τετ Τσίπρα με τους Βουδούρη και Παραστατίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλο επαφών και συζητήσεων με ανεξάρτητους βουλευτές έχει ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, και μετά τα δύο τετ α τετ με τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη Χρυσούλα Γιαταγάνα σειρά παίρνουν ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Θεόδωρος Παραστατίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η συνάντηση θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ αντιπροσωπείας της πολιτικής κίνησης «Κοινωνία Πρώτα» των κ.κ. Βουδούρη και Παραστατίδη και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενης, μεταξύ άλλων, από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι καλά γνωρίζοντες, μάλιστα, υπενθυμίζουν πως ανάλογη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Φεβρουάριο, τρεις μήνες πριν από τις περιφερειακές εκλογές.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στην αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ευρέος «μετώπου» για την ανατροπή της καταστρεπτικής μνημονιακής πολιτικής, καθώς και στη διεύρυνση της συνεργασίας τους σε πρώτη φάση «μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες», ενώ έπεται και συνέχεια τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ