Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον Αστέρα Τρίπολης – Ισοφάρισε 2-2 στο τέλος την Μπεσίκτας - iefimerida.gr

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον Αστέρα Τρίπολης – Ισοφάρισε 2-2 στο τέλος την Μπεσίκτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αστέρας ήθελε νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, αυτή δεν ήρθε όμως κόντρα στην Μπεσίκτας φεύγει περήφανος (2-2) από το Γιουρόπα Λιγκ στην παρθενική συμμετοχή του στους ομίλους.

Η ομάδα της Αρκαδίας βρέθηκε να χάνει με 2-0 όμως με γκολ των Μπαράλες και Πάρα στα τελευταία λεπτά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσαν την εστία της Μπεσίκτας, έχοντας ως κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Νίκο στο 5'. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ευτύχησαν στην πρώτη ευκαιρία τους στο 15' να σκοράρουν, χάρη στη κλάση του Ντεμπά Μπα.

Στην πρώτη της αξιόλογη προσπάθειά της στο β' ημίχρονο η τουρκική ομάδα, κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκοϊάν στον Σαχάν, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 61' ο Τόρε για το 0-2. Το επόμενο διάστημα φάνταζε διαδικαστικό κάτω και υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο ο Αστέρας μείωσε σε στημένη φάση με τον Μπαράλες στο 72', παίρνοντας στο 73' και το αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Χάτσινσον. Η πίεση συνεχίστηκε και το 2-2 ήρθε στο 83' όταν ο Μπακασέτας σούταρε από μακριά και ο Πάρα βρήκε την μπάλα κατά λάθος στο βηματισμό, αλλάζοντάς της πορεία προς τα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (62’ Ουσέρο), Μάσα, Νίκο (77’ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (46’ Μπαράλες), Πάρα.

Μπεσίκτας: Γκιουνέν, Κουρτουλούς, Μότα, Γκιουλούμ, Φράνκο, Κάβλακ, Χάτσχινσον, Τόρε (86’ Γιουσάλ), Σόσα, Σαχάν (64’ Κερίμ), Ντε Μπα.

Η βαθμολογία:

Τότεναμ 11 (9-3)
Μπεσίκτας 9 (10-5)
Αστέρας Τρίπολης 5 (7-10)
Παρτιζάν 2 (1-9)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (11/12):

Παρτιζάν-Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας-Τότεναμ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ