Ανώδυνη («βαριά») ήττα του Ολυμπιακού από την Λαμποράλ Κούτσα (89-70) - iefimerida.gr

Ανώδυνη («βαριά») ήττα του Ολυμπιακού από την Λαμποράλ Κούτσα (89-70)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε ο Ολυμπιακός και έτσι η Λαμποράλ Κούτσα το εκμεταλλεύτηκε και τον νίκησε με 89-70 για την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει προκριθεί ήδη με τις έξι νίκες που είχε κάνει και έτσι δεν είχε το απαιτούμενο κίνητρο στο παρκέ, όπως η ισπανική ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για να μείνει «ζωντανή».

Μοναδικός… διασωθείς από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 27 πόντους, ο οποίος ξεπέρασε κατά πολύ τον Μάικ Μπατίστ και έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα κατό το οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει την επαφή του με το σκορ, οι Βάσκοι έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ. Κάθε κακή άμυνα των «ερυθρόλευκων» τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά από την Μπασκόνια η οποία έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους ψηλούς της (Μπέγκιτς, Σενγκέλια,Μπέρτανς) πήρε γρήγορα διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 44-37, 68-52, 89-70

Λαμποράλ Κούτσα (Ναβάρο): Άιβερσον 3, Κοζέρ 9 (3), Σενγκέλια 14, Πέρκινς, Τίγι, Μπέγκιτς 12, Βούγιασιτς 4, Σαν Εμετέριο 12 (1), Ερτέλ 18 (1), Μπέρτανς 17 (3)

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 4, Ντάνστον 12, Σπανούλης 27 (1), Σλούκας 5 (1), Αγραβάνης 7, Μάντζαρης 2, Καββαδάς, Λαφαγιέτ 6 (1), Ντάρντεν 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ