Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση συμμετείχε για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο, τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή της προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση.

Μιλώντας στο περιοδικό Kool, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την αλβανική καταγωγή της και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

«Εχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά» είπε η Ελένη Φουρέιρα προσθέτοντας ότι για δικούς της λόγους δεν ήθελε να παραδεχθεί δημόσια την αλβανική καταγωγή της.

Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι' αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα... Και γι' αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου» δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος η Ελένη Φουτέρια ανέφερε ότι «Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που "φούσκωσε" η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η συγκλονιστική Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ