Διπλό... πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Μινσκ με ηγέτη τον Αθανασιάδη - iefimerida.gr

Διπλό... πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Μινσκ με ηγέτη τον Αθανασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Αθανασιάδη στο 83' και στο 88' ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Μινσκ στην Λευκορωσία και έπιασε την Γκινγκαμπ στους 7 βαθμούς, που έχασε στην έδρα της από την Φιορεντίνα (1-2).

Την τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου) ο Δικέφαλος θέλει απλή νίκη και με... μισό μηδέν για να προκριθεί στους «32» κι αυτό γιατί θα ξεπεράσει τη γαλλική ομάδα και θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ και Γκινγκάμπ ισοβαθμούν, αλλά οι Γάλλοι έχουν το πάνω χέρι λόγω της νίκης στο πρώτο ματς με 2-0.

Σε όλο το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ και η ομάδα της Λευκορωσίας είχαν φάσεις για γκολ, αλλά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ήθελε το γκολ και έδειξε υπομονή και επιμονή. Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε, πάντως, στο 82', μετά από εξαιρετική ασίστ του Περέιρα και κοντινό πλασέ του Αθανασιάδη, ενώ στο 88' και πάλι ο Κλάους, έπειτα από προσπάθεια του Περέιρα και γύρισμα του Κάτσε, έγραψε το τελικό 0-2. Ο Κλάους μάλιστα απόψε στα 26 του έγινε ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ντιναμό Μινσκ (Βλάντιμιρ Ζούραβελ): Ιγκνάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Ουντότζι (74' Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τζα Τζε-Τζε (81' Ντιομάντε)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (28' λ.τ. Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46' Γκολάσα), Αθανασιάδης (89' Παπαδόπουλος)

Η βαθμολογία:

Φιορεντίνα 13

Γκινγκάμπ 7

ΠΑΟΚ 7

Ντιναμό Μινσκ 1

6η αγωνιστική:

11 Δεκεμβρίου: ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ (22:05)

11 Δεκεμβρίου: Φιορεντίνα-Ντιναμό Μινσκ (22:05)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ντιναμο Μινσκ Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ