Νεαρή Ιρανή χορεύει ξέφρενα στο μετρό χωρίς μαντίλα - Διαμαρτυρία για τον σεξιστικό νόμο στη χώρα της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαρή Ιρανή χορεύει ξέφρενα στο μετρό χωρίς μαντίλα - Διαμαρτυρία για τον σεξιστικό νόμο στη χώρα της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Την δική της «επανάσταση» με ένα μελωδικό τρόπο έκανε μια νεαρή Ιρανή στο μετρό της Τεχεράνης: Με ακάλυπτο το πρόσωπό της άρχισε να χορεύει, διαμαρτυρόμενη στον σεξιστικό νόμο της πατρίδας της που απαγορεύει ρητά τέτοιες εκδηλώσεις στις γυναίκες.

Η νεαρή γυναίκα, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook στο λογαριασμό «Η περήφανη ελευθερία», όπου πολλές Ιρανές αναρτούν φωτογραφίες τους και βίντεο στα οποία οι ίδιες πρωταγωνιστούν χωρίς να φορούν την μαντίλα.

Η νεαρή γυναίκα, άρχισε να χορεύει ξέφρενα στο βαγόνι του μετρό της Τεχεράνης, υπό τους ήχους του «Salute» που κάνει θραύση στη Βρετανία.

Στο Ιράν υπάρχει ένας άκρως αυστηρός νόμος που δεν επιτρέπει σε γυναίκες να περπατούν χωρίς μαντίλα σε δημόσιους χώρους αλλά και να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph το βίντεο μέχρι τώρα έχει 700 χιλιάδες likes και πάνω από τρεις χιλιάδες σχόλια.

Νεαρή Ιρανή χορεύει ξέφρενα στο μετρό χωρίς μαντίλα - Διαμαρτυρία για τον σεξιστικό νόμο στη χώρα της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχεράνη μετρό Ιρανή διαμαρτυρία χορός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ