«Παιδικά» λάθη, ανατροπή και ήττα για τον Παναθηναϊκό (2-1) από την Ντιναμό Μόσχας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Παιδικά» λάθη, ανατροπή και ήττα για τον Παναθηναϊκό (2-1) από την Ντιναμό Μόσχας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟ καθώς προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Μπεργκ, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ σε ένα αδιάφορο ματς.

Προηγήθηκε με κεφαλιά του Σουηδού σέντερ φορ στο 15’ το «τριφύλλι», που «λύγισε» μέσα σε ένα εξάλεπτο (55' αυτογκόλ Τριανταφυλλόπουλου -61’ Ιόνοφ) και πλέον θα ψάξει την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Εστορίλ στη Λεωφόρο τη νίκη για να μην αποχαιρετίσει δίχως «τρίποντο» τη διοργάνωση.
Βεβαίως και στα δύο γκολ η άμυνα του ΠΑΟ έχει κάνει τραγικά λάθη με Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντεζ και Κουτρουμπή να μην αντιδρούν σωστά.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ, Σαμπα, Ντάγκλας, Ρότενμπεργκ, Βενκέρ, Ιόνοφ, Βαλμπουενά, Νομπόα, Ζιρκόφ (72’ Γιουσούποφ), Κουράνι (88’ Προυντνίκοφ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφύλλοπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος (56’ Κουτρουμπής), Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μπαϊράμι, Πέτριτς, Μπεργκ (78’ Κλωναρίδης).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Ντιναμό-Παναθηναϊκός 2-1
Εστορίλ-Αϊντχόφεν (22:05)

Βαθμολογία

1. Ντιναμό Μόσχας (8-3) 15
2. Αϊντχόφεν (5-4) 7
3. Εστορίλ (3-4) 3
4. Παναθηναϊκός (5-10) 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12)

Παναθηναϊκός-Εστορίλ (20:00)
Αϊντχόφεν-Ντιναμό (20:00)


Marcus Berg Goal - Dinamo Moscow 0 - 1... από latestgoalsforyou

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ