Παραπαίει η Εθνική ομάδα - Ξέπεσε στην 25η θέση της FIFA - iefimerida.gr

Παραπαίει η Εθνική ομάδα - Ξέπεσε στην 25η θέση της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εποχή Ρανιέρι έφερε καταστροφικά αποτελέσματα με την επιλογή του Σαρρή να αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από καταστροφική για την Εθνική ομάδα που μέχρι το καλοκαίρι μετρούσε μόνο επιτυχίες από το 2004.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στην βαθμολογία της FIFA με την Εθνική ομάδα να παραπαίει στην 25η θέση. Συγκεκριμένα η Εθνική έκανε «βουτιά» επτά θέσεων και από την 18η θέση που βρισκόταν πριν από έναν μήνα, πλέον βγήκε εκτός εικοσάδας τοποθετήθηκε στην 25η θέση.

Πάνω από τη «γαλανόλευκη» βρέθηκαν εθνικές ομάδες όπως η Αγγλία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Τυνησία, η Αυστρία και η Ακτή Ελεφαντοστού. Αυτή είναι μάλιστα η χειρότερη θέση της Ελλάδας από τον Αύγουστο του 2006 όταν είχε καταταγεί 32η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Νησιά Φερόε μετά τη νίκη του επί της Ελλάδας ανέβηκαν 82 θέσεις (!) και πλέον βρίσκονται στην 105η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Η πρώτη 6άδα παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη με τη Γερμανία να προηγείται και τις Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ολλανδία και Βραζιλία να ακολουθούν.

Αναλυτικά οι πρώτες 25 χώρες της παγκόσμιας κατάταξης:

1. Γερμανία
2. Αργεντινή
3. Κολομβία
4. Βέλγιο
5. Ολλανδία
6. Βραζιλία
7. Πορτογαλία
-. Γαλλία
9. Ισπανία
10. Ουρουγουάη
11. Ιταλία
12. Ελβετία
13. Αγγλία
14. Χιλή
15. Ρουμανία
16. Κόστα Ρίκα
17. Τσεχία
18. Αλγερία
19. Κροατία
20. Μεξικό
21. Σλοβακία
22. Τυνησία
23. Αυστρία
24. Ακτή Ελεφαντοστού
25. Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ