Στο πρόσωπο του Γιάννη Καραβοκύρη κατέληξε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για τη θέση του προέδρου του ΑΣΕΠ.
Μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΑΣΕΠ ήταν ο Γιώργος Βέη, του οποίου, όμως, η θητεία είχε λήξει από το 2012. Ωστόσο παρέμενε στη θέση του μέχρι σήμερα, καθώς η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, δεν μπορούσε να συμφωνήσει στο πρόσωπο που θα τον διαδεχόταν.
Σήμερα, με δυο χρόνια καθυστέρηση, τα κατάφεραν και συμφώνησαν στο πρόσωπο του Γιάννη Καραβοκύρη.
Ο 67χρονος κ. Καραβοκύρης είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και της Σχολής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και το 2010 τοποθετήθηκε πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
![Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΣΕΠ [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2014-11/368f018fded07b9b550ec7e0ff30a5f2.jpg?itok=urrKMydb)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο