Έβριζαν εν χορώ τον Μίτσελ στη Μαδρίτη – Μέχρι και τον εγγονό του έβρισαν - iefimerida.gr

Έβριζαν εν χορώ τον Μίτσελ στη Μαδρίτη – Μέχρι και τον εγγονό του έβρισαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίτσελ στην ποδοσφαιρική καριέρα του είχε συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που τον καθιστά «εχθρό» της Ατλέτικο.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έγινε σύνθημα στα στόματα των οπαδών της μαδριλένικης ομάδας χθες βράδυ, οι οποίοι φαίνεται πως τον έχουν... άχτι από την περίοδο που ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα από το πέταλο του «Βιθέντε Καλδερόν» ακούστηκε 5-6 φορές το σύνθημα «Michel, Michel, Michel, Maricon». Η λέξη «Maricon» στα ισπανικά σημαίνει «αδερφή» και αποτελεί πολύ συνηθισμένη βρισιά στη χώρα της Ιβηρικής. Ο ίδιος ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μάλιστα σε συνέντευξή του πριν από το ματς είχε αναφερθεί στο γεγονός και είχε υποστηρίξει ότι οι προσβολές σαν κι αυτή τον ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέμενε να ακούσει τα «γαλλικά» της εξέδρας και δεν του προκάλεσε εντύπωση. Αυτό που ξένισε ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε οπαδός να βρίσει τον εγγονό του Μίτσελ, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγο του Ισπανού τεχνικού στην εξέδρα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στην Ατλέτικο για όλα τα παραπάνω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίτσελ Ολυμπιακός Ατλέτικο Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ