Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ειδικοί της ένδυσης υποστηρίζουν ότι το χρώμα της γραβάτας σας μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα το μήνυμα σας στο κοινό.

Η δύναμη του κόκκινου

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πολιτικοί επιλέγουν να φορέσουν μια κόκκινη γραβάτα καθώς το κόκκινο είναι το χρώμα που υποδηλώνει δύναμη και πάθος. Το βαθύ κόκκινο αποπνέει εμπιστοσύνη ενώ το πιο ανοιχτό κόκκινο χρώμα που φτάνει στα όρια του ροζ δείχνει ένα προσωπικό στυλ και δημιουργικότητα.

Το βασιλικό μοβ

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μοβ είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί περισσότερο με τον πλούτο και τις βασιλικές οικογένειες. Μια μοβ γραβάτα δείχνει άνθρωπο με υψηλή αυτοπεποίθηση και βοηθάει στην δημιουργία μιας καλής πρώτης εντύπωσης.

Η κλασσική γοητεία του μαύρου

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μια γραβάτα με μαύρο χρώμα είναι μια κλασσική επιλογή για να δείχνετε σοφιστικέ αλλά χρειάζεται προσοχή στην χρήση της. Σε κάποιους κύκλους μπορεί να θεωρηθεί ένδειξη αλαζονείας, παραδείγματος χάρη σε ένα επαγγελματικό δείπνο με προϊσταμένους. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμήστε μια γραβάτα σε γκρι αποχρώσεις που σας δίνει φινέτσα χωρίς να φαίνεστε αλαζονικός.

Η σιγουριά του μπλε

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Είναι το χρώμα που θυμίζει τον ουρανό και την θάλασσα και προκαλεί χαλάρωση στον συνομιλητή σας. Στις διάφορες αποχρώσεις του σας βοηθάει να δείχνετε αξιοσέβαστος και να εμπνέετε εμπιστοσύνη στους άλλους.

Τα χρώματα της φύσης

Δείξε μου την γραβάτα σου για να σου πω ποιος είσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα χρώματα της φύσης είναι πάντα μέσα στην μόδα. Το πράσινο είναι το χρώμα της αναγέννησης και του χρήματος αλλά σε κάποιες αποχρώσεις του είναι ικανό να αποσπάσει την προσοχή από τα λεγόμενα σας. Μια κίτρινη γραβάτα φέρνει στο νου τον ήλιο και σας δίνει την εικόνα του αισιόδοξου . Βεβαιωθείτε ότι η καφέ γραβάτα δεν φαίνεται πάρα πολύ απλή, γιατί μπορεί να δώσει την λάθος εντύπωση μιας βαρετής προσωπικότητας. Μια συμβουλή αποφύγετε να φοράτε τις γραβάτες σε γήινα χρώματα με πουκάμισα της ίδιας απόχρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραβάτες χρώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ