Ποδοσφαιρικό παπούτσι με κρύσταλλα Swarovski - Ποιος παίκτης θα το φορέσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιρικό παπούτσι με κρύσταλλα Swarovski - Ποιος παίκτης θα το φορέσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Μπακαρί Σακό για να γιορτάσει την 100η συμμετοχή του με την ομάδα της Γουλβς. Ο 26χρονος άσος από το Μάλι θα φορέσει ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι ντυμένο με κρύσταλλα Swarovski, το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό της φανέλας του, τις συμμετοχές του και θα φέρει την υπογραφή του.

Ο Σακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Γουλβς έχει σημειώσει 30 γκολ σε 99 παιχνίδια με την ομάδα του και το Σάββατο θα φτάσει τις 100 συμμετοχές απέναντι στην Μπρέντφορντ. Η εταιρεία με την οποία έχει αποκλειστική συμφωνία, ετοίμασε ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό παπούτσι για να βοηθήσει τον παίκτη από το Μάλι να γιορτάσει το γεγονός. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα ανέβασε ο ίδιος ο παίκτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποδοσφαιρικό παπούτσι με κρύσταλλα Swarovski - Ποιος παίκτης θα το φορέσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουλβς μπακαρι σακο παπούτσι Swarovski
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ