Συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα τη Δευτέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι στο ΥΠΕΞ, καθορίστηκε το ραντεβού του υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση του κ. Τσίπρα από τον υπουργό Εξωτερικών για τα εθνικά θέματα. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με τον κ. Βενιζέλο και του ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να τον ενημερώσει για όλα τα εθνικά θέματα.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας κανονίστηκε το ραντεβού να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην Αγκυρα (στις 29 Νοεμβρίου), που θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τακτική σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας. Ετσι, σήμερα έγινε η οριστικοποίηση του ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Ευάγγελος Βενιζέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ