O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] - iefimerida.gr

O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να διόρισε την αδελφή του σε μία από τις θέσεις των αντιπροέδρων τμημάτων του κόμματος, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δημοσιεύματα που θέλουν τα δύο αδέλφια να βρίσκονται πολύ κοντά.

Η Κιμ Γιο Γιονγκ εκτιμάται πως είναι γύρω στα 26 κι έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τον Δεκέμβριο του 2011, στην κηδεία του πατέρα της και μακροβιότερου ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ. Από τότε έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις περιστασιακά, συνοδεύοντας τον αδελφό της σε πολιτικά events, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιον συγκεκριμένο τίτλο.

Ωστόσο, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA την κατέταξε ως αντιπρόεδρο στην κεντρική επιτροπή του Εργατικού Κόμματος, του μοναδικού στη χώρα.

Σύμφωνα με το Sky News, που επικαλείται τις δηλώσεις αναλυτών, προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστος ο ακριβής της ρόλος, ωστόσο πιθανολογείται πως ανέλαβε αντιπρόεδρος του οργανωτικού τμήματος διαχείρισης προσωπικού ή του τμήματος της προπαγάνδας.

Ο Γιαν Μο Γιν, καθηγητής Βορειοκορεατικών Σπουδών σε πανεπιστήμιο της Σεούλ, δήλωσε: «Συνήθως λίγοι είναι οι αξιωματούχοι του επιπέδου της που αναφέρονται δημόσια στα άρθρα του KCNA. Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί συνολικά η ακριβής της θέση στην ιεραρχία. Εχει αρκετά μεγάλη επιρροή για να επικοινωνεί με τους ανώτατους στην ιεραρχία του κόμματος; Ή είναι απλά εργαζόμενη στον τομέα της προπαγάνδας; Είναι ένα ερώτημα που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί, ιδιαιτέρως για έναν τόσο νέο άνθρωπο. Ετσι, πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε τι ρόλο παίζει ή θα παίξει».

O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
O Κιμ Γιονγκ Ουν διόρισε την αδελφή του αντιπρόεδρο του κόμματος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ