Μπακογιάννη: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα -Να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα -Να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως υπάρχει μια βαθιά πολιτική κρίση στην Ελλάδα, για την οποία πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση, εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κα Μπακογιάννη πρότεινε το πρωί της Πέμπτης να μην κλείσει η Βουλή για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και νωρίτερα από τον Μάρτιο η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η κάθε ημέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας» υποστήριξε σε συνέντευξή της στον Βήμα FM η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα».

«Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α, τον Β, τον Γ. Οπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε "οι ξένοι". Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επεσήμανε πως «δεν είμαστε στο “παρά πέντε”, είμαστε στο “και πέντε”. Οι κορόνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας. Σήμερα η επιλογή είναι μία: εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ