Η μάχη των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ - Σε τι ελπίζουν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης - iefimerida.gr

Η μάχη των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ - Σε τι ελπίζουν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Μόσχας όμως ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης παίζουν τα ρέστα τους απέναντι σε Ντιναμό Μινσκ και Μπεσίκτας για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη Λευκορωσία δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ (ΑΝΤ1, 20:00), ο οποίος κοντράρεται με την Ντιναμό Μινσκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Γκινγκάμπ, την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είχε συντρίψει την Ντιναμό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη με σκορ 6-1 και θα αντιμετωπίζει σήμερα την αντίπαλό του στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ και όχι στη φυσική της έδρας. Εκτός μάχης είναι οι Μαντούρο και Μακ ενώ ο Τζιόλης τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης αφού η ελληνική ομάδα μετά τις δύο ήττες από την Τότεναμ δεν έχει πολλά περιθώρια. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται πάση θυσία νίκη ώστε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική και να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Παρτιζάν. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα και Ρόλε ενώ βασικοί θα ξεκινήσουν Γκοϊάν και Κουρμπέλης παρά τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μόσχα απέναντι στην Ντιναμό. Οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν και τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα (NovaSports 2, 18:00) η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους -5 βαθμούς Κελσίου. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού ωστόσο τόσο το οικονομικό όφελος όσο και η βελτίωση της βαθμολογίας του συλλόγου στην κατάταξη της UEFA, δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στην Αθήνα έμεινε ο Ζέκα λόγω προβλήματος όπως και οι Ατζαγκούν, Καρέλης λόγω τραυματισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ αστερας τριπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ