Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο εξοντωτικό κι αν είναι το πρόγραμμά της ως υπουργού Τουρισμού, η Ολγα Κεφαλογιάννη σχεδόν κάθε βράδυ σπεύδει σε ένα πολιτιστικό γεγονός, μια πρεμιέρα, ένα βερνισάζ, μία βράβευση αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ενας ζωντανός πολιτιστικός οδηγός της Αθήνας είναι πλέον η Ολγα Κεφαλογιάννη, που δεν πηγαίνει απλώς σε αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά συχνά φροντίζει να αναρτά και φωτογραφίες μαζί με σχόλια για συγκεκριμένες δράσεις. Μεταξύ άλλων, αυτόν τον Νοέμβριο έχει δει τα ακόλουθα:

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τη «Φόνισσα» του Γιώργου Κουμεντάκη από τη Λυρική. Το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς αναμφισβήτητα, που καθήλωσε το κοινό και προκάλεσε ενθουσιώδεις κριτικές. Η υπουργός φωτογραφήθηκε με τον συνθέτη στα παρασκήνια μετά την πρεμιέρα.

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Την έκθεση του Παύλου Σάμιου, που έκανε εγκαίνια στις 26 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη. Φωτογραφήθηκε με τον ζωγράφο.

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Φυσικά επισκέφθηκε και το Εθνικο Θέατρο και την παράσταση «Ενας άνθρωπος για όλες τις εποχές», με τους εκπληκτικούς -όπως σημειώνει και η ίδια- Γιώργο Μιχαλακόπουλο και Δημήτρη Πιατά. Μαζί τους έσπευσε να φωτογραφηθεί και ο διευθυντής του Εθνικού Σωτήρης Χατζάκης.

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Στα βραβεία του «Αθηνοράματος», που αποτελούν θεσμό πλέον και που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής. Η υπουργός, όπως μαρτυρά η φωτογραφία, είχε μεγάλα κέφια.

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Εκλεψε χρόνο όμως και ένα μεσημέρι Κυριακής για να δει παιδικό θέατρο μαζί με την ανιψιά της. Βρέθηκε στην «Ψαρόσουπα» με πρωταγωνιστή τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Πώς περνάει τα βράδια της η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Σε μεγάλα κέφια και προφανώς νιώθοντας πως βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους επισκέφτηκε και τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης της Καδιώς Λαμπροπούλου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς» στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ