Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φίλιπ Χιουζ έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, σε ηλικία 25 ετών, στο νοσοκομείο Σεντ Βίνσεντ, στο οποίο νοσηλευόταν από το πρωί της Τρίτης έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από μπάλα κατά τη διάρκεια αγώνα κρίκετ.

Ο Αυστραλός βρισκόταν σε κώμα έπειτα από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, όμως δεν κέρδισε τελικά τη μάχη. Σε μια άτυχη στιγμή του αγώνα, ο Χιουζ δέχθηκε το μπαλάκι του κρίκετ (το οποίο είναι αρκετά βαρύ) στο κεφάλι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του πέφτοντας στο έδαφος. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ελικόπτερο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι γιατροί εξέφραζαν την αισιοδοξία τους μετά την εγχείρηση, ωστόσο ο 25χρονος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

«Η παγκόσμια οικογένεια του κρίκετ είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του Φίλιπ. Εκφράζουμε τα συλληπητήριά μας στην οικογένειά του και τη συμπαράστασή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας της Αυστραλίας, Πίτερ Μπρούκνερ, ο οποίος ήταν στο πλευρό του αθλητή από την πρώτη στιγμή.

Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανακοίνωση του συμπαίκτη του Μάικλ Κλαρκ, την οποία διάβασε στον διάδρομο του νοσοκομείου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας αδερφού Φίλιπ. Ήταν δύσκολες οι τελευταίες μέρες. Εκτιμούμε όλη την υποστήριξη από φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους και γενικά απ' όλο τον κόσμο. Το κρίκετ ήταν η ζωή του Φίλιπ και εμείς σαν οικογένεια μοιραζόμασταν το πάθος του για το παιχνίδι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του νοσοκομείου και όλους τους γιατρούς που προσπάθησαν για το καλύτερο. Σ' αγαπάμε, Φίλιπ» κατέληγε η ανακοίνωση, με τον Κλαρκ να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Θρήνος στην Αυστραλία -Πέθανε ο αθλητής του κρίκετ που ήταν σε κώμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρίκετ φιλιπ χιουζ μπαλάκι θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ