Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, να δείτε φίλους, να οργανώσετε ταξίδια, αλλά και να ασχοληθείτε με τα νομικά ή διαδικαστικά σας θέματα. Εσείς όμως του τρίτου δεκαημέρου προσέχετε, υπάρχει φόβος για κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αλλά και για ένταση με πρόσωπα κύρους. Μέχρι ο Άρης να φύγει από τον Αιγόκερω και να περάσει στον Υδροχόο (5 Δεκεμβρίου), μια ιδανική θέση για σας, θα πρέπει να προσέχετε.


Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι αυτό το διάστημα θα δώσετε όλη σας την ενέργεια στα οικονομικά σας αλλά και στα συναισθηματικά σας, τα οποία μπορεί να αλλάξουν πορεία. Πολύ δυναμικοί είστε αυτή την περίοδο εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας! Με τον Κρόνο απέναντί σας, μπορεί να έχετε να λύσετε πολλά προβλήματα, μπορεί οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας να σας προβληματίζουν, είστε όμως πολύ δυνατοί και μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Ένα απρόβλεπτο γεγονός σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα σας προσφέρει ικανοποίηση. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαΐου καλά θα κάνετε, στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, να αποφύγετε τις υπερβολές, και γενικότερα τις κινήσεις που αργότερα θα μπορούσαν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι
Η πίεση που αισθανόσασταν εσείς οι Δίδυμοι από θέματα της εργασίας σας ή ακόμα και της υγείας σας σιγά σιγά καταλαγιάζει, ενώ κάποια μελαγχολία που αισθανόσασταν σταδιακά σας εγκαταλείπει και αυτή. Με τον Ερμή να περνά στον Τοξότη, από την μια μέρα στην άλλη, θα νιώθετε πολύ καλύτερα, πολύ πιο αισιόδοξοι και πολύ πιο χαρούμενοι! Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο υπόσχεται απρόσμενες συναντήσεις ή επαφές σε σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου. Όμως, η Πανσέληνος της επόμενης εβδομάδας επηρεάζει εσάς τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέχετε, λοιπόν. Ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Σήμερα, μπορείτε να προωθήστε τα τρέχοντα οικονομικά σας. Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα δείτε νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην ζωή σας και να δημιουργούν ένα νέο κλίμα σε αυτήν.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας ζητήματα, με την Σελήνη στον Υδροχόο να σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε καταστάσεις ωφέλιμες για σας. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια αντιφατική φάση. Από την μια μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, από την άλλη, από τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας έχετε πιέσεις και εντάσεις. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, η οποία μπορεί να αποδώσει. Ένα όνειρό σας, ένα ταξίδι, μια ερωτική σχέση, όλα αυτά ευνοούνται. Στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να έχετε απρόβλεπτα γεγονότα.

Λέων
Για σας τους Λέοντες είναι, πιστεύω, η στιγμή να ασχοληθείτε με τα παιδιά, τον έρωτα ή την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, τόσο εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, όσο και εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Αυγούστου. Τα προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά σας θέματα σιγά σιγά τελειώνουν. Προσέξτε: Αυτή τη στιγμή ο Κρόνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας. Σε λίγο καιρό, όμως, στα μέσα Δεκεμβρίου, ο Κρόνος εγκαταλείπει εντελώς αυτή τη θέση και περνά σε μια αρμονική ως προς εσάς θέση. Όμως, την άνοιξη, επιστρέφει ξανά στον Σκορπιό, επηρεάζοντας και πάλι εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Άρα, προβλήματα που μπορεί να έχετε τώρα, είτε με ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, είτε με ένα άτομο της οικογένειάς σας, είτε με ένα θέμα της ακίνητης περιουσίας σας. Να ξέρετε ότι μέσα στην Άνοιξη αυτό το θέμα θα επανέλθει. Θα ήταν λοιπόν ό,τι καλύτερο, αν μπορείτε να το κλείσετε τώρα.

Παρθένος
Παρθένοι μου, η Λίλιθ περνά στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, με την ανάγκη σας για χρήματα και έρωτες να είναι εμφανής. Επίσης, κάποια οικογενειακά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα. Συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θυμηθείτε, οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, γενικότερα οι επαφές, είναι ιδιαίτερα καλές για σας αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Κατά την διάρκεια συναντήσεων ή ταξιδιών θα έχετε απρόσμενες επαφές.

Ζυγός
Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί για εσάς τους Ζυγούς τις σχέσεις σας και τις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα ευνοήσει την επικοινωνία. Μετακινήσεις και συναντήσεις θα πάρουν μια νέα, περισσότερο ευχάριστη τροπή. Αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Επίσης, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια περίοδος, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό σας θέμα. Ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να πάρει μια απρόοπτη, σημαντική τροπή. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις, στις οποίες υπάρχει αρκετή «θολούρα», αφορούν κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών μπορείτε, για δέκα ακόμη μέρες, να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι ο Δίας ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα συμβόλαια και τις συμφωνίες. Στη συνέχεια, τα θέματα αυτά θα καθυστερήσουν.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες υποδεχθείτε τον Ερμή, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου στο ζώδιό σας. Έτσι, θα πληροφορηθείτε για τις μυστικές κινήσεις και γενικά για τα σχόλια ή το παρασκήνιο που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα. Όμως θα έχετε και συναντήσεις και μηνύματα και επαφές, που θα σας χαροποιήσουν. Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν απρόσμενες γνωριμίες ή ευχάριστες επαφές. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδά σας. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχουν την ανάγκη σας.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου είστε σε μια αρκετά καλή, ήρεμη φάση, θα μπορούσα να πω. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του Ιανουαρίου θα έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών μπορείτε, με τις δικές σας προσπάθειες, να προωθήσετε σημαντικά σας σχέδια.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ζητά να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά, ενώ οι φίλοι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν στην πορεία της ζωή σας. Μια σχέση ή μια συνεργασία σας θα μπορούσε τώρα να αποδώσει.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες καλό θα ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι, να κάνετε έναν απολογισμό των κινήσεων σας, μιας και αυτή την περίοδο είστε πολύ δραστήριοι είτε με διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις είτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κάποιες απρόβλεπτες συναντήσεις έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι Ιχθύες των δύο τελευταίων ημερών έχετε ακόμη την δυνατότητα να προωθήστε ένα σημαντικό σχέδιό σας. Θυμηθείτε, αν τώρα, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, δεν ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, την άνοιξη θα έχετε πάλι την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποιο από αυτά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ