Το ξέσπασμα της μητέρας του Μάικλ Μπράουν: Ο αστυνομικός έκανε αυτό που ήθελε – Να σκοτώσει - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της μητέρας του Μάικλ Μπράουν: Ο αστυνομικός έκανε αυτό που ήθελε – Να σκοτώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή και ανείπωτη θλίψη είναι τα συναισθήματα τα οποία περιγράφουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κατάσταση την οποία βιώνουν οι γονείς του Μάικλ Μπράουν, ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικό στα 18 του χρόνια.

Η μητέρα του Λέσκλ ΜακΣπάντεν ξεσπάει και δηλώνει «Ο αστυνομικός έκανε αυτό που ήθελε – να σκοτώσει».
Μιλώντας στο CNN ανέφερε «Ακούσαμε (την απόφαση) και ήταν σα να είχαν πυροβολήσει εμένα την ίδια. Σα να με πυροβολείτε τώρα, κανένας σεβασμός, καμία συμπόνια. Θα μπορούσε να είναι το δικό σας παιδί. Θα μπορούσε να είναι το παιδί οποιοδήποτε».

Σε άλλη συνέντευξή της στο CBS η μητέρα του αδικοχαμένου 18χρονου εκφράζει την οργή της κατά του αστυνομικού και αναφέρει «Εχει καθαρή την συνείδησή του; Πως μπορεί κάποιος να έχει καθαρή την συνείδησή του όταν έχει σκοτώσει κάποιον; Ακόμη κι αν ήταν ατύχημα;»

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα λέει ο αστυνομικός.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Μάικλ Μπράουν, αναφέρει γεμάτος πόνο «Βρισκόμουν σε σύγχυση. Δεν καταλάβαινα. Είναι σα να μου λένε ότι δεν ζω στο μέρος που νομίζαμε ή που νόμιζα ότι ζούσα. Είναι αυτό που λένε όλοι…ότι πρόκειται για ρατσισμό. Σταύρωσαν τον χαρακτήρα του».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ