Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μουντά γραφεία, με ελάχιστο φυσικό φως και τους μικροσκοπικούς χώρους, όπου ο εργαζόμενος απλά δουλεύει ασταμάτητα, ανήκουν στο παρελθόν. Η μία μετά την άλλη οι μεγάλες εταιρείες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να δημιουργήσουν διαφορετικούς χώρους που είναι ο... παράδεισος του εργαζομένου.

Σαφώς η Google έχει αδιαμφισβήτητα τα ηνία σε αυτό τον τομέα, ενώ το στρατηγείο του Facebook είναι εκεί που θα ήθελαν να δουλέψουν όλοι. Υπάρχουν όμως ολοένα και περισσότερες εταιρείες- κατά κύριο λόγο νεοφυείς- που αντιλαμβάνονται την ανάγκη για το διαφορετικό. Η εφημερίδα Guardian παρουσίασε μερικούς από αυτούς τους απίθανους χώρους εργασίας.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην εταιρεία IT, στο Μάντσεστερ, μεταξύ άλλων υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα, χώρος χαλάρωσης που παραπέμπει σε σαλέ και ιαπωνικός κήπος με συντριβάνι που υπόσχεται χαλάρωση.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο στρατηγείο της Factory στο Βερολίνο, η SoundCloud έφτιαξε τα γραφεία της με εξαιρετική αισθητική, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να θέλουν να περνούν... περισσότερο χρόνο εκεί παρά στο σπίτι τους.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Rackspace, στο Λονδίνο, άλλαξε τα γραφεία της δημιουργώντας ένα σαλόνι συνεδριάσεων εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70 και μία αίθουσα συμβουλίου- αντίγραφο της πρωθυπουργικής κατοικίας μεταξύ άλλων.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Postcode Anywhere’s HQ, στο Γουόρσεστερ διαμόρφωσε γραφεία ανοιχτά στο χώρο, περιτριγυρισμένα από πίνακες, ενώ έχει και υπόστεγο για τα καγιάκ της εταιρείας.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Browser Media, στο Κόλτσεστερ, προτίμησε να κάνει βουτιά στο παρελθόν. Εγκαταστάθηκε σε χώρο που ήταν στάβλος και κράτησε αρκετά από τα στοιχεία του, μετατρέποντάς τον σε γραφεία.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Το Digital Catapult Centre στο Λονδίνο στεγάζει διαφορετικές εταιρείες, με τρόπο ώστε να γίνει ανταλλαγή ιδεών και δωμάτια συνεδριάσεων που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

Ο παράδεισος του εργαζόμενου -Οι πιο απίθανοι χώροι για να δουλέψει κάποιος [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το αρχηγείο της Ο2, στο Μπέρκσαϊρ, είναι σχεδιασμένο με στιλ, με τρόπο ώστε να εξοικονομεί ενέργεια και με άφθονο γυαλί, που δίνει διαφορετική αίσθηση στο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις χώρος εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ