«Δεν θυμάμαι, ήμουν μεθυσμένος» -Τι είπε ο πιστολέρο με το καλάσνικοφ στην προανάκριση - iefimerida.gr

«Δεν θυμάμαι, ήμουν μεθυσμένος» -Τι είπε ο πιστολέρο με το καλάσνικοφ στην προανάκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Μικρολίμανο. Αυτό υποστήριξε στην προανάκριση ο Αλβανός που «γάζωσε» με καλάσνικοφ νυχτερινό μαγαζί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο 31χρονος Αρμπέρ Μπακό θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, ενώ ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα όπλα του. Ο Αλβανός, που τραυμάτισε 15 άτομα όταν άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ στο Μικρολίμανο, εντοπίστηκε σε υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδή, στην οδό Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά.

Κατά την επιχείρηση, στην οποία μετείχε και ελικόπτερο, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έριξαν μέσα χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, πριν συλλάβουν τον 31χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέβαλε αντίσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ