Καθαρίστρια έχασε τη θέση της επειδή φωτογράφιζε τα σπίτια διάσημων ποδοσφαιριστών - iefimerida.gr

Καθαρίστρια έχασε τη θέση της επειδή φωτογράφιζε τα σπίτια διάσημων ποδοσφαιριστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέλυσε τη νεαρή κοπέλα, η οποία είχε προσληφθεί για να καθαρίζει τα σπίτια τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας, επειδή έκανε το «λάθος» να τραβήξει φωτογραφίες από τις κατοικίες τους.

Η Τζέσικα Τίνσλεϊ έχασε τη δουλειά της όταν στα αυτιά των διοικούντων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν οι φήμες ότι είχε τραβήξει με το κινητό της τηλέφωνο φωτογραφίες από τα σπίτια των Ανχελ Ντι Μαρία και Μάρκος Ρόχο.

Η 24χρονη σε συνέντευξή της στη Mirror παραδέχθηκε το «αφελές» λάθος της ωστόσο τόνισε ότι δεν το έκανε για κακό αλλά για να δείξει τα σπίτια στην οικογένειά της. Από την πλευρά της Γιουνάιτεντ φυσικά εκφράστηκαν φόβοι για απόπειρα ληστείας, απομάκρυνε την κοπέλα από τη θέση της χωρίς όμως να κινηθεί και νομικά εναντίον της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ