Ελλη Παπαγγελή: Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα εξηγεί το πώς διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Ελλη Παπαγγελή: Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα εξηγεί το πώς διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις για τις δηλώσεις της, η Ελλη Παπαγγελή προσπάθησε να εξηγήσει το τι εννοούσε με την περίφημη ανάρτησή της στο Facebook.

Μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη η όμορφη ΟΝΝΕΔίτισσα τόνισε πως τιμά και σέβεται κάθε αγωνιστή της δημοκρατίας και ειδικά τους νεκρούς, υποστηρίζοντας, όμως σθεναρά τις θέσεις της για την εκμετάλλευση που έγινε από την γενιά του Πολυτεχνείου, λέγοντας για ακόμα μια φορά πως υπήρχαν υπερβολές για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η Ελλη Παπαγγελή έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων της για τους νεκρούς μέσα στο Πολυτεχνείο που δεν υπήρξαν ποτέ, λέγοντας ότι «Εγώ αυτό έχω να πω και νομίζω ότι γι’ αυτό έγινε όλο. Πραγματικά δεν βρίσκω άλλον λόγο» και πρόσθεσε: «Σαφώς το θέμα δεν είναι το εντός, το εκτός, αν η μπάλα ήταν στην γραμμή ή πέρασε τη γραμμή.».

Η όμορφη ΟΝΝΕΔίτισσα αποκάλυψε ακόμη πως από την ημέρα που εξέφρασε δημόσια την άποψή της έχει δεχτεί και απειλητικά μηνύματα: «Εχω δεχτεί μηνύματά και από τις δύο πλευρές και μηνύματα συγχαρητηρίων και μηνύματα απειλητικά του τύπου ξέρουμε πού μένεις και τέτοια».

Καταλήγοντας, πάντως, σημείωσε πως «όταν θέλει να πει την γνώμη της δεν σκέφτεται τις συνέπειες», πράγμα πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο να έχει το θάρρος της γνώμης της.

Ελλη Παπαγγελή: Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα εξηγεί το πώς διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου | iefimerida.gr 0
Ελλη Παπαγγελή: Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα εξηγεί το πώς διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου | iefimerida.gr 1
Ελλη Παπαγγελή: Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα εξηγεί το πώς διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ